Schiedel SRS kémény bemutatása

A Schiedel egyszerűsített hőszigetelésű kémény évek óta minden fűtési rendszerre bevált. Minőségét meghatározza az a belső samottcső, melynek garantált paramétereit a folyamatos vizsgálatok igazolják, és amely minden Schiedel kéménytípus kiválóságának egyik fontos alapja. Ennél a kéménytípusnál a falszerkezet hőszigetelését a köpenytégla és a samottcső közötti 1,5 cm-es (a 18 és 20 cm-es átmérőjű kéménynél 2 cm-es) bezárt légréteg biztosítja.

A légréteg "cellásítását és a samottcső központos elhelyezését a 33 cm-enként beépített ásványgyapot zsinór alkalmazásával érik el, mely egyúttal lehetővé teszi a samottrendszer önálló hőmozgását a köpenyszerkezettől függetlenül. A köpenytégla ennél a kéménytípusnál is könnyűbetonból készül, a sarokban kikönnyített kivitelben.

Schiedel SRS kémény ár

Az általunk forgalmazott Schiedel SRS 16 kémény árakat itt találja.
Az általunk forgalmazott Schiedel SRS 20 kémény árakat itt találja.

Schiedel SR kémény felhasználási területe

Nyitott égésterű készülékek, szén fa, gáz és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas. Nem alkalmazható abban az esetben, ha folyamatos kondenzáció várható. Biztonsági, illetve tartalékkéménynek javasoljuk.

Schiedel SRS kémény méretrendszer

A Schiedel SRS kémény méretezése: 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25 cm. A leggyakrabban értékesített méret a Schiedel SRS 16 és a Schiedel SRS 20 kéményméretek.

Schiedel kémény előnyök: